“Move Easy - Feel Good”

Nieuws

 

fitness-studio-2

Worstel je met lichamelijke ongemakken?
Heb je vaak terugkerende pijnklachten zoals nek-schouder-rugklachten, problemen met de bekkenbodem, fibromyalgie en/of reuma etc
Zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie, veel spanning in je lijf?
Hebben deze ongemakken een negatieve invloed op je dagelijks functioneren, maakt het je moe en prikkelbaar?

“Om deze klachten te verminderen of te voorkomen zou je meer moeten gaan bewegen. Maar dat is moeilijk als je geen zin en géén tijd hebt en vooral als je niet van lichamelijke inspanning houdt. Met ‘Move Easy-Feel Good’ hoef je niet naar de sportschool!!”

Enkele van mijn cursisten delen hier hun ervaring met ‘Mindful bewegen’ met de unieke houding- en bewegingsmethode Ismakogie uit Wenen.

 Patricia: “Ieder mens heeft wel eens hier of daar een pijntje of spanningen in het lichaam, allerlei ongemakken waar je niet vrolijk van wordt. Ook ik had hier veel last van. Gelukkig maakte ik in 2016 kennis met de Ismakogie en leerde eenvoudige oefeningen die ik in het dagelijkse leven kan toe passen.  Zo zorg ik met minimale inspanning voor ontspanning in mijn lijf. Move Easy–Feel Good!”

Jolanda: “Door de subtiele bewegingen, soms bijna alleen maar visualisaties, bereik je veel. In mijn geval veel meer dan met gewone oefeningen of fysiotherapie. Mijn rugklachten verminderden en knieklachten zijn verdwenen door tips om anders te gaan staan en lopen. Het is een bijzondere manier om meer in contact te komen met mijn lichaam. Mijn houding bij staan en zitten is totaal veranderd. Ik kan heel makkelijk in kleine stukjes oefenen bv. tijdens het staan in een rij of zittend gedurende een vergadering.”

Deirdre: “Ismakogie verrast me. Ik heb in de afgelopen jaren steeds meer last gekregen van mijn onderrug. Maar wat ik met mijn dagelijkse yoga oefeningen, zoals ik ze uitvoerde, niet voor elkaar kreeg, lukte wél met Ismakogie: de pijn in mijn onderrug verminderde!                                                                Door heel bewust ‘Mindful te bewegen’ voel ik dat de pijn verdwijnt….heel bijzonder en fijn! Er zit veel humor in de lessen er komt regelmatig een glimlach op mijn gezicht…”

Deze bijzondere ervaring met ‘Mindful bewegen’, is voor iedereen heel persoonlijk  en verschillend. En toch hebben zij allen baat bij deze unieke manier van bewust om gaan met hun lijf in hun dagelijks leven. Bij ‘Mindful bewegen’ komt geen apparaat en geen sportschool aan te pas!

Mijn passie is om jou te helpen om weer meer plezier te beleven met je lichaam. Ik ben lerares lichamelijke opvoeding, ik gaf ook jarenlang MBvO –gymnastiek voor ouderen. Hoewel ik veel in beweging was had ik ook vaak last van lichamelijke ongemakken.

Maar in 2000 kwam er een grote ommekeer in mijn leven, de Ismakogie veranderde mijn leven compleet. Nu heb ik geen last meer van rug- en bekkenbodem problemen, zelfs mijn acute hernia was na 4 weken verdwenen dankzij ‘Mindful bewegen’. Ik ben een bekwame, ervaren en gepassioneerd docent. In mijn workshops “Move Easy-Feel Good” is altijd veel individuele aandacht voor jou!

Mijn passie is om jou die niet van fitness houdt te helpen zonder inspanning fit en vitaal te blijven,

zodat jij je goed gaat voelen, meer energie krijgt en een mooie uitstraling!

Wil je meer weten neem contact met me op.

 

Terug naar nieuws