“Move Easy - Feel Good”

57% van alle vrouwen tussen 30 en 65 heeft weleens last ongewenst urineverlies

Een kwart van deze vrouwen houdt dit helemaal geheim. Er heerst nog steeds een taboe rond de bekkenbodem. Het moet de gewoonste zaak van de wereld zijn om over ongewenst urineverlies te praten. Vooral als 46% niet weet dat zij er zelf iets aan kunnen doen. Heb je ook weleens last van ongewenst urineverlies?

Als dat zo is weet je misschien als je nu niets gaat doen kan het in de toekomst alleen maar erger worden. Dat wil je zeker niet.

Je bekkenbodemspieren kunnen verzwakt zijn als gevolg van een zwangerschap/bevalling, de overgang, menopauze of overmatige inspanning. Deze slappe spieren zijn vaak de oorzaak van ongewenst urineverlies. Maar spieren kun je altijd trainen. Zelf heb ik dit probleem ook gehad maar nu kan ik me weer vrij bewegen, mijn bekkenbodem is weer sterk en ik heb weer controle over mijn blaas.

Ook jij kunt je bekkenbodemspieren weer sterker maken, je kunt ze dagelijks onzichtbaar traineren zonder moeite.

Ik wil je helpen! In mijn speciale workshop “De actieve bekkenbodem” doe je oefeningen in je dagelijkse kleren.

In het vervolg kun je in je dagelijks leven onzichtbaar oefenen zonder inspanning, zonder apparaten. Dit kost je geen extra tijd. Het effect is verbazingwekkend! Je kunt weer genieten van je lijf en je leven!