“Move Easy - Feel Good”

Nieuws

 pexels-photo-woman-bed

Vindt je het ook moeilijk om over ongewenst urineverlies met iemand te praten? Je bent niet alleen! 57% van alle vrouwen tussen 30 en 65 jaar heeft weleens last van ongewenst urineverlies. Een kwart van deze vrouwen houdt dit helemaal geheim…

Maar er over praten helpt! Jouw probleem met anderen delen gaat gemakkelijker dan je denkt. Want je kunt er zelf iets aan doen!

Je zwakke bekkenbodemspieren zijn vaak de oorzaak van ongewenst urineverlies misschien door een zwangerschap/bevalling, de overgang, menopauze of overmatige inspanning. Maar spieren kun je altijd weer sterker maken. Ook jouw bekkenbodem-spieren kun je, zonder moeite, dagelijks onzichtbaar trainen.

Weet je dat ik zelf ook jarenlang last heb gehad van ongewenst urineverlies omdat ik ook niet er over durfde te praten. Mijn blaas heb ik gelukkig weer onder controle, mijn bekkenbodem- spieren zijn weer sterk! Dat wens ik ook voor jou!

Ik wil je graag helpen! In mijn speciale workshop “De actieve bekkenbodem” leer je oefeningen in je dagelijkse kleding, zonder apparaten. In het vervolg kun je in je dagelijks leven onzichtbaar oefenen, zonder inspanning en zonder apparaten.

Dit kost je geen extra tijd en het effect is verbazingwekkend! Jij gaat je weer vrij bewegen en weer genieten van je lijf en je leven!

Neem contact met mij op!

Terug naar nieuws