“Move Easy - Feel Good”

Nieuws

 

shutterstock_486573790-zuurstof-masker-vliegtuig

Wij vrouwen willen graag anderen helpen en vergeten daarbij vaak onszelf…. Steeds vaker denk ik aan het verzoek tijdens de demonstratie van de veiligheidsvoorschriften in het vliegtuig: “Zet eerst uw eigen zuurstofmasker op en help dan uw kind of anderen om u heen…

Waarom doen wij dit niet dagelijks in ons eigen leven? Waarom vinden wij onszelf vaak minder belangrijk, juist als het gaat om ons eigen welzijn?
Als ik vrouwen vraag: “Hoe zorg je voor je eigen conditie, wat doe je dagelijks om fit te blijven?” reageren velen als volgt:
… ach ja, eigenlijk zou ik daar veel vaker iets aan moeten doen. Maar daarvoor heb ik zo weinig tijd en ik heb eigenlijk ook helemaal geen zin om te bewegen, om me in te spannen…  Ik weet best dat het zou moeten maar het heeft geen prioriteit, andere dingen zijn belangrijker dan regelmatig te gaan sporten…
… ja, ik weet het best, ik voel me ook beter als ik wat meer ga bewegen.…
… tja, ik heb weleens iets gedaan maar hield er al snel weer mee op… Het is zo omslachtig, want je moet ergens naar toe, je moet je omkleden, het kost gewoon teveel tijd en inspanning…
Herken jij dat ook? Je bent te moe, je hebt geen fut, je hebt zo weinig energie. Veel vrouwen kampen met dit probleem! Misschien denk je wel: “Het zou heerlijk zijn als ik me wat prettiger voel in mijn lijf, minder spanning voel in mijn rug… want dat is zo lastig en ik word er zo moe van, maar wat kan ik er aan doen?”
Ik weet wel wat je kunt gaan doen!
Maak kennis met een andere manier van bewegen dan je tot nu toe gewend bent! Dat lukt echt en zonder inspanning! In mijn training ontdek, ervaar en voel je, hoe je bewuster en prettiger kunt omgaan met je lichaam.

Ik weet nu al dat je verrast zult zijn over het effect en je zult afvragen: “Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt….?” Het is zo makkelijk en eenvoudig om zelf weer de regie te gaan voeren over je eigen leven en je lijf. Eindelijk minder pijn en spanning, wat een heerlijk gevoel!
Zorg eerst goed voor jezelf, dan kun je weer genieten van je lijf en je leven!

 

 

 

 

Terug naar nieuws