“Move Easy - Feel Good”

Nieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij zitten iedere dag veel te veel… achter de PC, het bureau, in de auto, bus, trein of vliegtuig, aan de eetkamertafel, achter de balie of kassa etc. maar ook in onze vrije tijd achter de laptop, smartphone of tablet. Uren achter elkaar zitten zonder te bewegen en vaak ook nog in een slechte houding noemen wij een inactieve zithouding. Het gevolg hiervan kunnen o.a. pijn en ongemakken  zijn zoals  bv. een stijve nek, schouderklachten en pijn in de onderrug etc.

Heb jij ook zoveel last van lichamelijke ongemakken? Wil je ze eindelijk kwijt en weer een prettig leven leiden? “Ja zeker, zeg je, maar hoe gaat dat dan lukken? Ik heb het al zo druk, moet alle ballen in de lucht houden en heb geen tijd om aan mezelf te denken, laat staan om iets voor mezelf te doen. Wat zou het heerlijk zijn om me weer iedere dag beter te voelen in mijn lijf, dan zou alles zoveel gemakkelijker gaan!”

Ik begrijp je heel goed, mijn leven was ook erg druk en er was weinig tijd echt voor mezelf. Jarenlang had ik rugpijn en ander ongemak en besteedde veel tijd aan diverse therapieën met weinig blijvend resultaat. Maar op een dag  ontdekte ik de bijzondere houding- en bewegingsmethode Ismakogie;  er ging een wereld voor mij open! Met Ismakogie blijf ik onzichtbaar in beweging, met als gevolg minder spanning en ongemakken in mijn lichaam!

Bij Ismakogie maak je kennis met een actieve zithouding! Deze kost jou geen extra tijd! De simpele en minimale bewegingen kun je gemakkelijk integreren in je dagelijkse leven. Het zijn vooral kleine veranderingen die veel teweeg brengen. Met een actieve zithouding ben je op de juiste weg, minder spanning en ongemakken, meer plezier in je leven… Dit is zeker ook voor jou mogelijk.

In mijn training laat ik je vooral zelf voelen en ontdekken wat goed voor je is. Want als iets goed voelt kun je het gemakkelijk onthouden en blijf je het ook verder doen… Dynamisch zitten  kun je metéén toepassen en het maakt niet uit waar je zit bv. achter je tablet of smartphone, in de auto, in de wachtkamer, in een restaurant… Overal waar je bent kun jij je tijd zinvol voor jezelf benutten.

Je zult heel snel ontdekken dat het werkt! Je staat versteld hoe weinig je moet doen om lichamelijke ongemakken te verminderen en/of te verhinderen.  Vooral hoe heerlijk het voelt als je actief gaat zitten! Je lichaam voelt prettig aan en je kunt extra genieten van je lijf en je leven!!!

Wil je meer weten? In overleg kunnen wij samen bespreken of deze training ook geschikt is voor jou.

Neem contact op:

Terug naar nieuws