“Move Easy - Feel Good”

Nieuws

vrouw-lachend-small

Heb je misschien ook bij een niesbui last van ongewenst urineverlies? Durf je niet meer spontaan te lachen? Voel jij je daardoor ook de hele dag geremd bij alles wat je doet? Ongeveer 57% van alle vrouwen tussen 30 en 65 jaar heeft weleens last van ongewenst urineverlies, dit wordt ook wel stress- incontinentie genoemd.

Verzwakte bekkenbodemspieren kunnen het gevolg zijn van een zwangerschap/bevalling, de overgang, menopauze of overmatige inspanning. Bij inspanning, bijvoorbeeld als je hoest, lacht of niest, heb je geen controle meer over de bekkenbodem en de blaas en verlies je vaak een beetje urine. Weet je dat ik daar zelf ook jarenlang last van heb gehad? Ik vond het erg vervelend steeds die onzekerheid: houd ik het wel droog…..?

Maar nu heb ik mijn blaas weer onder controle, mijn bekkenbodemspieren zijn sterk, ik kan weer lachen of niezen zonder angst. Dit wens ik ook voor jou en wil je daar graag bij helpen. Je hoeft niet langer rond te lopen met dit probleem.

In mijn workshop “De actieve bekkenbodem” doe je oefeningen in je dagelijkse kleding, zonder inspanning of apparaten. Voortaan kun je, onzichtbaar voor anderen, oefenen. Dit kost geen extra tijd en het effect is verbluffend! Je kunt je weer vrij bewegen en zonder remming lachen en genieten van je lijf en je leven…

Neem contact met mij op.

Terug naar nieuws