“Move Easy - Feel Good”

Ik ben Angelika van der Schilden, expert in ” Moeiteloos fit en vitaal”.Mijn training is uitstekend geschikt voor vrouwen van 45+ die geen extra tijd willen of kunnen besteden aan regelmatig sporten. Mijn missie is om vrouwen kennis te laten maken en te laten profiteren van deze bijzondere methode.

Mijn passie is bewegen. Ik heb lichamelijke opvoeding gestudeerd aan de Leibniz Universiteit in Hannover (Duitsland) en altijd met heel veel plezier bewegingslessen gegeven aan zowel jongeren als ouderen. Mijn leven is totaal verandert toen ik in 2000 kennis heb gemaakt met de bijzondere houding- en bewegingsmethode Ismakogie.

Jarenlang had ik rugklachten en zelfs een hernia. Fysiotherapie hielp niet. Door gebruik te maken van de technieken van Ismakogie merkte ik meteen verlichting van de pijn. Ik kon mij heel snel weer veel beter bewegen dan eigenlijk ‘hoorde’ volgens mijn artsen en therapeuten. Het uitstekende resultaat heeft mij overtuigt.

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd Ismakogie-docent. Ik geef presentaties, workshops, cursussen en persoonlijke trainingen in het Nederlands, Duits en Engels. Mijn lessen en persoonlijke training geef ik ook online.

Het fascineert mij nog steeds hoe weinig inspanning het kost om mijn conditie op peil te houden en mij goed te voelen in mijn lichaam. Nu voel ik me fitter en prettiger in mijn lijf dan 20 jaar geleden.

Ik help vrouwen met lichamelijke klachten o.a.: pijn in gewrichten, nek, schouder, rug, problemen met bekken (instabiliteit) en bekkenbodem (incontinentie), maar ook met lichamelijke klachten voortvloeiend o.a. uit reuma, fibromyalgie, ME- chronisch vermoeidheidssyndroom en bij botbreuken. Mijn klanten hebben baat bij deze methode, zij geven heel veel positieve feedback.

De unieke methode Ismakogie is in de vorige eeuw ontwikkeld door de Oostenrijkse Professor Anne Seidel.  Ze was schoonheidsspecialiste  en haar doel was hoe je moeiteloos de schoonheid van het gezicht zo lang mogelijk kunt behouden. Tijdens haar jarenlange studie aan de Universiteit van Wenen, ontdekte ze dat je lichaamshouding niet alleen grote impact heeft op je uiterlijk en uitstraling, maar op je gehele welzijn!! Met Ismakogie, een onzichtbaar spiertraining, kun je lichaam en geest in beweging houden en moeiteloos fit en vitaal worden en blijven.

Ook jij kunt “Moeiteloos fit en vitaal worden”,  zonder inspanning je conditie verbeteren, je lichaam beter laten functioneren, veel lichamelijke klachten verminderen of voorkomen.

Met als resultaat: Je voelt je prettig met meer ontspanning, hebt meer energie en een krachtige uitstraling!

Neem contact met mij op. Stuur mij een E-mail of bel 0341 357473 / 06 53691258

Ik beantwoord graag al je vragen.