“Move Easy - Feel Good”

Ik ben Angelika van der Schilden. Ik heb mij gespecialiseerd in “Mindful bewegen – met aandacht bewegen”. Mijn training is uitstekend geschikt voor vrouwen van 45+ die geen extra tijd willen of kunnen besteden aan regelmatig sporten. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk vrouwen kennis te laten maken en te laten profiteren van deze bijzondere methode.

Mijn passie is bewegen. Ik heb gestudeerd aan de Leibniz Universiteit in Hannover (Duitsland) en altijd met heel veel plezier bewegingslessen gegeven aan zowel jongeren als ouderen. Er is heel veel verandert in mijn leven toen ik in 2000 kennis heb gemaakt met de bijzondere houding- en bewegingsmethode Ismakogie.

Jarenlang had ik rugklachten en zelfs een hernia. Fysiotherapie hielp niet. Door gebruik te maken van de technieken van Ismakogie merkte ik meteen verlichting van de pijn. Ik kon mij heel snel weer veel beter bewegen dan eigenlijk ‘hoorde’ volgens mijn artsen. Het uitstekende resultaat heeft mij overtuigt en ik werd echt enthousiast. Het fascineert mij nog steeds hoe weinig inspanning het kost om mijn conditie op peil te houden en mij goed te voelen in mijn lichaam.

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd Ismakogie-docent. Ik geef presentaties, workshops, cursussen en persoonlijke trainingen. Voor mijn lessen en persoonlijk training maak ik vaak ook gebruik van internet en Skype. Ik begeleid o.a. klanten in Duitsland die in de rolstoel zitten via Skype.

Ik help mensen met een brede variëteit aan lichamelijke klachten o.a.: pijn in gewrichten, nek, schouder, rug, problemen met bekken (instabiliteit) en bekkenbodem (incontinentie), maar ook met lichamelijke klachten voortvloeiend o.a. uit reuma, fibromyalgie, ME- chronisch vermoeidheidssyndroom, polio en bij botbreuken. Mijn klanten hebben baat bij deze methode, zij geven heel veel positieve feedback.

Deze unieke methode Ismakogie is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door de Oostenrijkse Professor Anne Seidel. Zij ontdekte een bijzondere samenhang van alle spieren in het lichaam, inclusief de spieren van het gezicht. Met een onzichtbaar spiertraining kun je lichaam en geest in beweging houden.

Ook jij kunt met “Mindful bewegen – met aandacht bewegen”  zonder inspanning je conditie verbeteren, je lichaam beter laten functioneren, veel lichamelijke klachten verminderen of voorkomen.

Je voelt je prettiger, je krijgt meer energie en een mooie uitstraling!

Neem contact met mij op. Stuur mij een E-mail of bel 0341 357473 / 06 53691258

Ik beantwoord graag al je vragen.